Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simoně Krainové (51) se objevila konkurence a to nečekaně z řad vlastní rodiny. Modelčina starší sestra Yvonna Maléřová (48) vypadá snad lépe než sama Simona, a to už je tedy co říct. Osmačtyřicetiletá brunetka má postavičku dvacítky a rozhodně to není jen zásluhou liposukce břicha, kterou v zimě podstoupila.

„Moje ségra byla vždycky otrávená pohybem, líná a sport ze srdce nenáviděla. Nutila jsem ji, ať se sebou začne něco dělat, a přinutila ji pravidelně cvičit,” nechala se slyšet Simona.

Před rokem začala Yvonna běhat a kondičku si zlepšila natolik, že už jí její mladší sestra během pravidelných ranních běhů na dovolené na Lanzarote nestačila. "Když spolu vyrazíme běhat, tak já to otáčím po pěti kilometrech a ona plná sil běží vstříc své každodenní patnáctce. Začala jsem jí říkat Forest Gump,” kroutí hlavou Simona.

Starší sestra nejznámější české modelky měla ještě před rokem sedmdesát kilo a nyní je na devětačtyřiceti kilech. „Dlouho se trápila dietami, pak ale přestala jíst po sedmé hodině a v kombinaci s běháním šla její váha rapidně dolů,” vysvětluje Simona.

„Jsem na ni hrdá, že dva roky před padesátkou udělala takový pokrok, o tom by si některé dvacítky mohly nechat zdát. A mám velkou radost sama ze sebe, že jsem ji k tomu namotivovala,” usmívá se Simona Krainová.

Reklama

Další články

Načítám