Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Felixe Slováčka jsme potkali v roli kmotra nového videoklipu zpěvačky Kateřiny Mátlové, s jejímž otcem kdysi studoval. Den měl ale i předtím dost perný. Ve tři odpoledne se účastnil pohřbu tety své manželky Dagmar Patrasové (67), a dokonce se nestihl ani převléknout ze smutečních šatů. Mezi pohřbem a křtem totiž ještě zvládl schůzku s malířkou Lucií Gelemovou, s níž se údajně rozešel.

"Nebudu lhát, že se nevídáme, když za mnou pořád jezdí fotografové a sledují každý můj krok. Nebýt jich, mohl jsem si žít v klidu a nemuselo dojít k tomuhle nepříjemnému humbuku. S Dádou jsme v pohodě. Já jsem jí řekl, že jsem se s Lucií rozešel, ale vy ženy máte divnou představu, že už se s dotyčnou přestaneme úplně stýkat, vymažeme její telefonní číslo. To přece nejde. S Lucií se vídáme, ale jako přátelé. Potkáme se, řekneme si ahoj, ale nejsme ve stavu, že bychom byli milenci. Už jsme spíš kamarádi a jsme ve velmi omezeném kontaktu," řekl Super.cz.

"Po pohřbu jsem za Lucií jel, protože mne o to požádala. Potřebovala pomoct s přenesením nějakého plátna. Dáda o tom věděla. Už před ní nic netajím a je to tak rozhodně lepší," doplnil.

Na párty, kde se křtil videoklip Stereo, se skvěle bavil. "Líbí se mi tady. Znám všechny dcery Luboše Mátla, mého spolužáka z Janáčkovy akademie v Brně. A Kateřinin klip se mi velmi líbí. Budu se na něj muset ale ještě jednou v klidu podívat doma," dodal muzikant. Z pohřbu moc rozhozený nebyl. Tetu Andělu oplakávala spíše jeho manželka, on k ní tak blízký vztah neměl.

S Felixem jsme probrali i nečekané zásnuby jeho syna s přítelkyní Michaelou Zemánkovou. To, že se ji chystá žádat o ruku, Felix nevěděl. "Dozvěděl jsem se to spíš oklikou. Ale myslím, že Felix už je dospělý chlapec, docela úspěšný. Ví, co dělá, a držím mu palce. Stejně to nemůžu ovlivnit a udělá si to, co bude chtít, stejně jako to dělám já," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám