Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Paní Lenka se dlouhá léta prala s nadváhou. Jakmile se přiblížila čtyřicítka, objevily se faldy a diety nepomáhaly. Přibývající kila ji začala strašit. Na jedné party objevila smoothies, díky kterým přišla na to, co je tím pravým klíčem k vysněné postavě.

Lahodné smoothies nabité vitamíny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Smoothies jsou zeleninové a ovocné nápoje. Neobsahují rafinovaný cukr a dají se doplnit o zdravé tuky (např. ořechy). „Nápoje vás zasytí a už nepotřebujete tolik bílkovin a sacharidů,“ říká paní Lenka. Současně dodává, že suroviny se musí perfektně zpracovat. Obyčejné mixéry nestačí. Objevila tuzemské mixéry G21 Perfect smoothie a Smart smoothie, které si díky vysokému výkonu až 1680 W poradí např. s kořenovou zeleninou. „Výhodou oproti konkurenčním mixérům je, že nemusím dokupovat nádobu. Tak si poradím jak se suchými, tak s mokrými potravinami,“ dodává paní Lenka, která obdivuje také snadnou údržbu. "Nádobu naplním vodou, přidám čisticí prostředek a spustím pulsní chod." Jak jednoduché!

Šťávy, které zasytí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky smoothies objevila paní Lenka raw food - syrovou stravu. Ta jí pomáhá nejen hubnout, ale podporuje i zdravé stravování. „Všechny ty aditiva, konzervanty a sladidla škodí, a navíc jen zvyšují chuť k jídlu,“ říká. „Oblíbila jsem si chia pudink. Odšťavním pár kousků ovoce a do jejich šťávy namočím chia semínka.“ Aby měl pudink správné výživové hodnoty, použijeme kvalitní nízkootáčkový odšťavňovač. Šnekové odšťavňovače G21 pracují při nízkých otáčkách 75 ot./min a zachovávají tak ve šťávě veškeré důležité živiny. Oproti ostatním si poradí i s bylinkami a listovou zeleninou. Navíc získáte multifunkčního pomocníka, který zvládne mimo odšťavňování i výrobu mletého masa a domácích nudlí.

Sušte ve velkém

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velikým hříchem paní Lenky byly bramborové chipsy. Objevila ale jejich zdravou verzi. Pořídila si sušičku, díky které si připravuje vlastní zdravé chipsy z červené řepy, cukety, a dokonce i z brambor. Není to pouze o ovoci a zelenině, sušit se dá téměř cokoliv. Sušičky G21 jsou vybaveny systémem horizontálního proudění vzduchu, díky kterému se kousky vysuší rovnoměrně. Během sušení není potřeba točit s platy, ani kousky přeskládávat. „Raw strava se pro mě stala závislostí“, dodává paní Lenka. /Tento článek nebyl vytvořen redakcí. Jde o komerční článek propagující reálné produkty nebo služby. Příběh v tomto komerčním článku může být fiktivní./

Další články

Načítám