Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na tenhle okamžik čekala oblíbená herečka snad celý život. Eva Holubová (65) po padesátce zapracovala na své vizáži a konečně se může vystavovat v bikinách, což by v jejím případě dříve působilo jako špatný vtip.

Hvězda komedií Pelíšky, Ene Bene či Účastníci zájezdu nikdy nepatřila k sexsymbolům, ale ve zralém věku dokázala, že i ona může být atraktivním objektem mužského zájmu. Eva Holubová překvapila už na zakončení karlovarského festivalu, kde na červeném koberci předvedla svou útlejší postavu. Herečka výrazně omládla a lichotky jí očividně dodávají sebevědomí.

Herecká stálice je na štíhlé tělo hrdá a na sociální síti řádí jako modelky, které neustále vystavují své křivky. Eva začala opatrně fotkou v osušce, a když se setkala s příznivým ohlasem, troufla si zveřejnit snímky z dovolené, na nichž je v bikinách.

„Slíbila jsem, že napíšu, jak se mi podařilo naplnit den. A podařilo! Byl hezký! Snažila jsem se, měla jsem štěstí, byla jsem se skvělými lidmi, kteří se taky snažili, abychom byli v pohodě,“ napsala Eva k odvážným fotkám, jimiž si určitě neudělala ostudu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám