Hlavní obsah
Článek

Ještě než odjela Andrea Verešová (43) na dovolenou, dostala parádní kšeft. Modelka nafotila novou kolekci pěstící a dekorativní italské značky, které je už přes rok tváří.

V Česku domestikovaná Slovenka stanula před objektivem fotografa Romana Sluky. Ten pracuje především v zahraničí a jeho fotografie jsou dílem skutečného umění. Prodává hlavně díla na zakázku.

Jak si Andrea pochvalovala spolupráci se špičkovým fotografem? „Focení pro tuhle kosmetiku mě velmi baví a baví mě všechno okolo této značky,“ říká Andrea a jedním dechem komentuje spolupráci se Slukou: „Roman je skvělý fotograf a velký profesionál. Je to světově proslulý a skutečný fotograf, proto je pro mě čest a pocta s ním spolupracovat.“

Na výsledných snímcích balancujících na hranici komerční a umělecké fotky se modelka proměnila v tajemnou nymfu zasypanou zlatým prachem. Pod nánosem líčení vypadala Andrea mysticky a mladě.

Verešová nespolupracovala se Slukou poprvé. „Znám ho už víc jak dvanáct let a nafotila jsem s ním vždy exkluzivní umělecké snímky. Jeden z mých nejkrásnějších a nejúspěšnějších kalendářů jsem fotila na exotické Kubě právě s Romanem Slukou,“ pochvaluje si Andrea Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám