Hlavní obsah
Článek

To snad ani není možné. Zatímco většina žen je minimálně dva týdny po plastice prsou absolutně nemohoucí a jsou rády, když zvednou ruce, Zuzana Belohorcová (48) už dva dny po plastice běhá po Praze, chodí po nákupech a vyrazila i na kosmetiku.

"Po dvou porodech mě už asi nic nepřekvapí. Jsem maximálně spokojená s výsledkem. Upřímně jsem čekala, že ta bolest bude mnohem větší," řekla Super.cz Belohorcová, která byla na modelaci vnad.

"Cítím se naprosto skvěle. Klidně bych si mohla jít zacvičit. Ale vím, že je první týdny potřeba odpočívat. To je hodně důležité. Mám úžasné babičky, dědu, kteří se mi postarají o děti. První dva týdny se nesmí nic těžkého tahat. Snažím se relaxovat, proto jsem si zašla i na kosmetiku, trošku si zlepšit i pleť," vysvětluje Belohorcová.

Se zákroky estetické medicíny je kamarádka. Netají se tím, že si do obličeje nechává píchat botox. "Chodím pravidelně na botox, na ten nedám dopustit, a také jsem si v Americe oblíbila metodu vypnutí pleti hydrafacial. Pleť dostává šmrnc, je parádně vypnutá, vyčištěná," vysvětluje Zuza, která už 18. srpna odlétá zpět domů na Miami.

"Už se těším na Miami - na výborné jídlo, saláty, sport, na ten svůj režim. Pláž, děti... První dva měsíce si budu muset dát po plastice trošku pozor, ale potom už se dostanu do svého koloběhu - inline brusle, cvičení. Těším se domů," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám