Hlavní obsah
Článek

Kuchaře Filipa Sajlera známe díky populárnímu pořadu Kluci v akci, v němž vystupoval spolu s kolegou Ondřejem Slaninou. Dokonce se dostal jako účinkující i do pořadu StarDance, kde tančil s Veronikou Šmikovou. Dnes už ho sice na obrazovkách vídáme méně často, zato žije velmi spokojený rodinný život. O víkendu se stal podruhé tátou.

Filip už vychovává čtyřletou dceru Sophii. K té mu nyní přibyla další dívenka, které s partnerkou vybrali jméno Stella. Jak se Filip pochlubil na sociální síti, narodila se 1. srpna v 5.47 ráno a vážila 2 650 gramů.

Filip se stále věnuje gastronomii. Za sebou má řadu pracovních zkušeností ze špičkových restaurantů v USA, Německu i v České republice. Tři roky byl kapitánem Pražského regionálního týmu a nyní je významným členem Národního kulinářského týmu. Může se pochlubit řadou ocenění z kuchařských soutěží a také bronzovou medailí z kuchařské olympiády v Erfurtu.

Vařil či organizoval catering pro nejvýznamnější politiky: Václava Klause, Javiera Solanu či Jacquese Santera, pro hvězdy šoubyznysu: Davida Bowieho, Bruce Springsteena a Sheryl Crow, pro sportovce formátu Tigera Woodse a Garryho Kasparova a nakonec kouzlil i pro tým Davida Coperffielda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám