Hlavní obsah
Článek

Ornella (31) po manželství s Josefem Koktou pochopila, že z ní celebrita nikdy nebude, a raději se věnuje svým rodinným povinnostem. Její matka Monika už má sice z ostudy kabát, ale vidina slávy a finanční podpory je pro ni stále velmi lákavá.

Plnoštíhlá paní, která se kdysi oháněla tím, že patří do vyšších společenských kruhů a roztáčí milióny za luxusní kabelky a dovolené, byla celému národu pro smích, když si na ni posvítili exekutoři. Rázem se ocitla na opačném konci společenského žebříčku a přijala dokonce i práci na vrátnici, aby zachránila skomírající rodinný rozpočet.

Zostuzená máma Štiková se ovšem domnívá, že je vše zapomenuto, a opět míří na výsluní. Televize Barrandov si ji vybrala jako tvář nové reality show Tchyně, kde bude Monika nejspíš dokazovat, jak skvělý vztah má s Pepou Koktou.

„Už dlouho jsme měli koncept reality show hotový, ale pořád nám chyběla tchyně. Monika pak jednou byla na Barrandově kvůli úplně něčemu jinému, nám ale okamžitě padla do oka a věděli jsme, že ona je přesně ta, kterou pro pořad hledáme. Dokáže být motorem, který lidi rozpohybuje, stmelí a dá jim ohromnou energii,“ tvrdí v Týdnu programový šéf televize František Borovský.

Monika Štiková se už v minulosti neúspěšně cpala do reality show VyVolení. Teď se konečně splnil její velký sen. Nejenže se bude vystavovat na obrazovce, ale díky honoráři může splácet dluhy, které si nasekala v době, kdy si hrála na zbohatlici.

Těšíte se na Moniku Štikovou v televizi?
Bude to legrace. Nikdo se nedokáže ztrapnit tak jako ona
11,4 %
Když tuhle paní zahlédnu na obrazovce, okamžitě přepnu
61,8 %
Kdo je to Monika Štiková?
26,8 %
Celkem hlasovalo 21259 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám