Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pořadu Herbář jde zejména o přípravu jídla a nápojů zdravým způsobem. Pro moderátorky Lindu Rybovou a Kateřinu Winterovou je ale také velmi důležité, jak obě herečky vypadají.

„Náš pořad není jen o vaření, ale i o zdravém jídle. Samozřejmě jsme herečky, jsme holky, a oblékání nás baví. Dáváme si na oblečení hodně záležet,” říká Linda a jedním dechem dodává: „Jelikož si hrajeme s tématy, tak je pro nás oblečení důležité. Často využíváme retro oblečení z různé doby a saháme až do historie. Kostýmy jsou pro nás zdrojem inspirace. Když je člověk v kostýmu, tak ho napadají etudy na dané téma, jinak mluví, jinak se hýbe.”

Většinu oblečení vybírá Kateřina Winterová s art direktorkou pořadu Kristýnou Novákovou. „Obcházejí spoustu návrhářů, sekáčů. Když i já něco uvidím, tak to koupím,” prozrazuje Linda. Jelikož televize brzy odvysílá již třetí řadu pořadu, tak mají herečky opravdu velké množství kostýmů. Ty využívají buď v soukromí, nebo na natáčení nových pořadů. „Na každý recept máme jedno oblečení a náš fundus je obrovskej. Oblečení si půjčujeme, nebo si ho necháváme a využíváme jindy,” říká Linda Rybová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám