Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejich vztahu nikdo nedával příliš mnoho šancí, přesto Nikol Trojanová a Daniel Vojtěch tvoří stále harmonický pár. Hvězdička reality show Hotel Paradise a VyVolení a úspěšný model se spolu dokonce potkali na společném pracovním projektu. V Zahradě Na Baště se zúčastnili focení nové kampaně letní kolekce oblečení módní návrhářky Michaely Skuhravé.

Designérka si původně na nafocení speciální barevné linie vybrala pouze v zahraničí úspěšného modela. Následně ale dostala nápad, že by mohla fotit pár a vyzvala ke spolupráci také Nikol.

„Známe se dlouho a Daniel má pro mě jako pro umělce nenahraditelný výraz obličeje. Je velmi uznávaný ve světě, dobře se mi s ním pracuje a ještě k tomu má skvělý vkus, líbí se mu extravagantnější kousky, je mi inspirací,” říká Skuhravá a dodává: „A Nikol byla jasná volba. Spolu s Danielem tvoří pár a jsou naprosto sehraní. Umí říct svůj názor, ale zároveň s nimi vše funguje, doplňujeme se všichni. Práce s nimi mě baví už jen proto, že jsou na sebe skvěle napojení, jiskří to."

A jak si užívali focení Daniel s Nikol? „Jelikož máme oba nyní opravdu strašně práce, volného času moc nezbývá, toto focení je pro nás taková oddychovka. Navíc před dovolenou, kterou plánujeme v Egyptě. A potom se možná vrhneme už do svatby, kterou jsme zatím bohužel museli odložit z časových důvodů,” prozradila Trojanová, která už pochopitelně řeší svatební šaty: „Věřím, že s Míšou vymyslíme nějaké krásné šaty přesně dle mých představ, čas na to máme."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám