Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jediná dcera americké zpěvačky Whitney Houston (†48) Bobbi Kristina Brown (†22), která zemřela 26. července, se dnes za účasti rodiny a přátel vydala na svou poslední cestu. Poslední rozloučení se uskutečnilo v kostele Svatého Jakuba v Alpharettě ve státě Georgia.

Soukromý obřad, který byl neveřejný, byl přísně hlídán. Vůz, ve kterém byly přivezeny do kostela ostatky zemřelé, doprovázela kolona policejních vozů. Nejbližší rodina na obřad přijela v černé limuzíně. Průběh posledního rozloučení měla na místě pod kontrolou policie.

Poslední sbohem se však neobešlo bez obtíží. Několik hodin po pohřbu manželka Bobbyho Browna Alicia Etheredge zkolabovala a skončila v nemocnici. Důvodem kolapsu byl zřejmě stres a vyčerpání.

Bobbi Kristina zemřela na následky rozsáhlého poškození mozku.Od června tohoto roku byla umístěna na lůžko v hospici. Poslední lednový den tohoto roku ji nalezli v bezvědomí plovoucí obličeje dolů ve vaně plné vody. Omámená drogami se zřejmě pokusila o sebevraždu přímo ve svém bytě. Podle posledních informací bude pohřbena vedle své slavné matky na hřbitově v New Jersey.

Reklama

Další články

Načítám