Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když jí to manžel a odborníci na ženskou krásu rozmlouvali, Zuzana Belohorcová (48) se po dvou dětech rozhodla dát svá přírodní prsa do servisu. Řadu let totiž moderátorka žije na slunné Floridě, kde jsou chirurgicky vylepšená prsa stejně běžná, jako u nás vlastnit auto.

„Přijde mi ohromně vtipné, že v Čechách si na vás ukazují prstem, když umělá prsa máte a tady mě téměř nutí, abych si je nechala udělat. Ne proto, že bych to vyloženě potřebovala, ale proč se spokojit s dobrým, když to může být lepší,“ komentovala náhled lidí v Miami na chirurgicky vylepšená prsa Zuzana a uvedla: „Už několikrát se mi stalo, že se mě kamarádky ptaly, jestli mám umělá prsa, a když jsem řekla, že ne, vůbec nechápaly proč. Vždyť je má přeci každá. Tam to nikdo nebere jako něco nepřirozeného, zbytečného, či dokonce pohoršujícího, jako to je v Čechách. Muži tu respektují ženskou touhu být co možná nejkrásnější a podporují je v tom.“

Zuzana žije v Miami už dlouho, a proto na ni začínají mít místní “zvyklosti“ dopad. „Myslím, že teď je ta správná doba. Jsem po dvou dětech, a jelikož mám krásný páreček, tak už další neplánuji. Žádná další zátěž už moje prsa tedy nečeká. Tak proč jim nepoděkovat za splnění mateřské úlohy právě tím, že je vrátím do původního stavu,“ smála se Zuzka, která se rozhodla své unavené trojky proměnit na pevné poprsí ve stejné velikosti.

Přestože Zuzana Belohorcová už několik let trvale žije na Miami, která je hned po Los Angeles v Americe druhým hlavním městem plastické chirurgie, rozhodla se podstoupit operativní zákrok v Čechách. „V Americe už mám sice nějaké kontakty, a dokonce mám ve svém okolí ženy, které podstoupily stejný zákrok, ale tady ten trh znám lépe,” říká moderátorka a dále uvádí: „Tento rok jsem sem přišla na delší dobu, na dva a půl měsíce, moje tchyně a maminka se mi postaraly o děti a teď mám jedinečnou možnost se zregenerovat a dát se dohromady. Dva týdny po operaci totiž nebudu moct zvedat těžké věci.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám