Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nervy ho dostaly do špitálu! Jak už jsme informovali, zpěvák Bohuš Matuš (50) zkolaboval a museli ho odvézt do nemocnice. Hvězda Fantoma opery nám nyní popsala, co se stalo.

Vše začalo reakcí jeho organismu na články v médiích. V těch matka jeho přítelkyně Nikoly i za pomocí fotografií z jejího bytu, v němž s družkou zpěvák žil, osočovala Matuše, že ho zanechali v nepořádku. Ve skutečnosti prý binec vznikl po jejich odstěhování. A celé to měla být msta za to, že Bohuš odmítl zaplatit doúčtovaných 30 tisíc za energie kvůli tomu, že matka jeho dívky mu údajný dluh nijak nedoložila patřičnými doklady.

„Mělo mě to poškodit a je pravda, že mě to rozhodilo. Už dřív se mi stávalo, že když mě něco vystresovalo, začalo mi prudce bít srdce, ale nepřikládal jsem tomu význam. Pak do toho přišla podvodnice, která na mě udělala hroznou habaďůru, naslibovala sponzory, ale ve finále mi ve firmách a u lidí udělala jen ostudu. Začal jsem ze stresu víc kouřit a pít. Jednou k večeru se mi zase strašně rozbušilo srdce a měl jsem vysoký tlak. Takhle to trvalo tři dny, měl jsem tlak 180 na 110, pak mi nakonec zavolali záchranku,“ svěřil se Super.cz Matuš.

„V nemocnici mi řekli, že to mám tak hrozné, že mě musí pozorovat. Nepřidal mi ani starší pán, který to tam pozoroval a prohlásil, že mi srdce buší tak rychle, jako by se mělo za chvíli zastavit,“ vzpomíná.

Teď prý bere léky na srdeční arytmii a vysoký tlak a odpočívá. „Musím na sebe už dávat větší pozor a zpomalit,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám