Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již uvedl, na českém hudebním nebi teď září další dvojice. Obě jsou to dámy středního věku, tedy žádná pubertální třeštidla, a hlavně senioři, kteří je znají z hudební televize, je milují. Na koncertě v Novém Městě nad Metují pak Pavča a Soník Sloník ukázaly outfit, který se jen tak nevidí. Tílka, jejichž obsah opravdu není vyplněný silikonem, zakryly žlutou síťovinou. Podívejte se na náš rozhovor, v němž jejich postavy venuše vyniknou ještě víc než na fotkách!

Piňakoláda se dala dohromady úplnou náhodou. „V hospodě jsem roznášela pivo, Pavla tam přijela, hrálo se, zpívalo. Ptala se mě, co dělám v sobotu, a od té doby už spolu čtyři roky vystupujeme,“ říká Soňa, která zpívá, zatímco blond Pavla kromě toho zvládá i hru na klávesy a na zhruba miliardu dalších hudebních nástrojů včetně heligonky.

Úspěch z televize (vydělaly na prodeji dévédéček a cédéček) jim prý nezamotal hlavu. „Snažíme se držet stále při zemi. A co vyděláme, vrážíme do vybavení. Musí to mít nějakou úroveň,“ tvrdí dámy, které si nějakou tu kačku vydělaly i po koncertě, když fandům prodávaly cédéčka nebo svoje plakáty.

Soňa sice s kolegyní ve své nejznámější písni Až přijdeš zpívá „tebe taky sním“, s jídlem to ale prý už nepřehání.

„Soník Sloník mi začali říkat přátelé v hospodě a už mi to zůstalo. Teď se snažím krotit, od prvního měsíce tohoto roku mám dvacet kilo dole a půjde to ještě níž,“ dodává. Že by ale musela kupovat menší podprsenky, to se nezdá…

Reklama

Další články

Načítám