Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Emily Ratajkowski (32) má sice slibně rozjetou kariéru v Hollywoodu, ale v první řadě jde o modelku. Obdivovaná celebrita ve svém původním oboru nezahálí a přišla s dalším důkazem o své výjimečné atraktivitě.

Dekolt Emily Ratajkowski přitahuje mužské pohledy jako magnet. Nikoho tak nepřekvapí, že bývá označována za majitelku nejkrásnějších přírodních ňader světového šoubyznysu, jak o ní tvrdí čtenáři pánských magazínů, kteří mají tyto partie moc dobře v oku.

Vnadná kráska už stačila zazářit jako milenka Bena Afflecka (51) v thrilleru Zmizelá a po komedii Vincentův svět ji letos čeká ještě premiéra filmu We Are You Friends, v jehož obsazení figuruje i dívčí idol Zac Efron.

Z Hollywoodu si teď Emily opět odskočila k tomu, co jí šlo vždy nejlépe. Obdivované tělesné křivky vystavila v další kampani, kde vzhledem k jejím přednostem roláky určitě neuvidíme. Britská kráska své příznivce potěšila snímky v háčkovaných bikinách zdobených mušlemi i letním topu, který její obdivovaná ňadra také zbytečně moc nezahalil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám