Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V posledních týdnech jsme pocítili tropická vedra všichni. Jakmile se teplota přehoupne přes 30°C, z naší ložnice se stane doslova sauna. Spánek v takovém prostředí si můžeme zpříjemnit jen lehkým a prodyšným ložním prádlem. Tradiční materiály, především bavlnu, zastiňují v posledních letech moderní látky. Mají totiž své specifické vlastnosti, které výrazně zvyšují komfort spánku v horkých měsících.

Saténové povlečení příjemně chladí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Perfektní volba pro letní měsíce. Na dotek příjemně chladí, což oceníte zejména v tropickém horku posledních týdnů. Povlečení ze saténu je jemné, hebké a má decentní lesk, což mu dodává zajímavý a luxusní vzhled. Do ložnice vnáší určitou eleganci a vkus. V současnosti patří satén mezi velmi žádané látky. V porovnání s hedvábím je levnější. Jednoduše řečeno, satén je cenově dostupný a rovněž je jednoduchým způsobem, jak se nechat hýčkat.

Hebké mikrovlákno odvádí vlhkost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mikrovlákno v nižší gramáži je vzdušné a dobře saje. V porovnání s bavlnou dokáže absorbovat daleko více vlhkosti, která je vyváděna na povrch povlečení. V létě bude příjemně chladit. Velikou předností povlečení z mikrovlákna jsou také jeho anti alergenní vlastnosti. Nemnoží se v něm roztoči ani jiní parazité. Je velmi příjemné a hebké při kontaktu s pokožkou.

Jednoduché barvy zvýrazní váš interiér

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednobarevné a dvoubarevné povlečení je momentálně absolutním hitem. Jak se říká, v jednoduchosti je krása. Doplní a vyzdvihnou barevné tóny vaší ložnice. Giovanelli Design jde příkladem a nabízí hned několik barevných variant. A že jeho pořízení nemusí být zrovna drahé, se přesvědčte sami.

Abstraktní vzory vyšly z módy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V duchu současných trendů můžete snadno vybrat odstíny a barvy ladící s vaším interiérem. Momentálně za více než rozumnou cenu.

Další články

Načítám