Hlavní obsah
Článek

Americký magazín US Weekly před pár dny přišel s šokujícím tvrzením. Ben Affleck (51) se má scházet s chůvou svých tří dětí, které má s herečkou Jennifer Garner, i za jinými než jen pracovními účely. Osmadvacetiletá Christine Ouzounian prý byla najata v době, kdy už spolu Affleck a Garner téměř nežili.

Ben a Christine se údajně poznali během zhruba desetiměsíční pauzy s Jennifer Garner před šokujícím oznámením jejich rozchodu. Mladá chůva byla prý najata od jedné agentury v Beverly Hills. Netrvalo dlouho a dvojice spolu začala flirtovat. Christine se měla přátelům svěřit, že je to s Benem opravdová láska.

Garner prý chůvu nechala propustit, když se dozvěděla, jak se věci mají, ale Ben s ní zůstal dál v kontaktu a v polovině měsíce měli dokonce trávit společný čas bez dětí.

Mluvčí dvaačtyřicetiletého oscarového herce a režiséra pochopitelně informace označuje za nesmysl. Jakékoli spekulace o jejich vztahu jsou prý neopodstatněné a nezakládají se na pravdě. „Celý ten příběh je nesmysl a je jen plný lží. Nemělo by se dávat na plané zdroje a ničit rodiny v tak těžkých časech. Ten bulvár (US Weekly) se rozhodl vykonstruovat příběh kvůli prodejnosti výtisků. Je to ohavné a zoufalé,“ nešetřil ostrými slovy ve své výpovědi hercův přítel pro New York Post.

Samotného Afflecka podle serveru TMZ nařčení z poměru s chůvou rozlítilo natolik, že dokonce na magazín US Weekly zvažuje podat žalobu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám