Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přiznejte se – kolikrát za den se přistihnete, že vás vaše podprsenka škrtí, škrábe nebo vás jinak omezuje? Kolikrát za den musíte podprsenku vracet na své místo? Napadlo vás někdy, že kromě toho, že vás samotné upravování omezuje, vám může taková podprsenka pěkně škodit?

Přestaňte si škodit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není tajemstvím, že sebevědomí a usměvaví lidé mají kvalitnější mezilidské vztahy. Vydělávají více peněz, jsou oblíbenější, uznávanější a jejich okolí je považuje za inteligentní. Také není žádným tajemstvím, že sebejistí jsou ti lidé, kteří se cítí dobře a pohodlně ve vlastní kůži. I zdánlivá drobnost, jako nepadnoucí podprsenka, vás může na celý den tak rozhodit, že to ani stylový outfit a dokonalý make-up ani účes nezachrání. Budete zkrátka vypadat a působit tak, jak se budete cítit nepříjemně a rozmrzele. Řekněte dost a oblékněte tu správnou podprsenku – a pozorujte tu změnu!

Nejčastější podprsenkové chyby

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy po celém světě dělají při výběru podprsenky stejné chyby. Nejčastější chybou je příliš velký obvod a malé košíčky. Velký obvod potom musí dohánět zkracováním ramínek, která škrtí v ramenou a nutí je, aby ramena nesla celou váhu vašich ňader. To způsobuje nepříjemné bolesti zad a špatné prokrvení rukou. Naopak příliš malý obvod zase způsobuje přiškrcení a špatné proudění lymfy v těle. Špatně zvolený obvod podprsenky zkrátka způsobuje ve vašem těle samou neplechu!

Jak poznat správnou podprsenku?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka, která má správnou velikost, je pohodlná. Nikde vás neškrtí a neomezuje v pohybu. Obvod je dostatečně pevný tak, že se pod něj vejdou dva prsty, ale nedusí vás a jeho linie je vodorovná. Košíčky správně veliké podprsenky bezpečně ukryjí vaše vnady – nikde nesmí nic „přetékat“ a košíček by neměl ani odstávat od těla. Ramínka se nesmí do ramen zařezávat – podprsenka by měla na svém místě zůstat i tehdy, když ramínka stáhnete. Základem je samozřejmě se správně změřit. Tak se rozlučte s nepohodlnými kousky, vezměte si k ruce metr a dobře se přeměřte – na Astratex.cz najdete u každé podprsenky velikostní tabulku, podle které spolehlivě poznáte, která velikost je pro vás ta pravá.

Na kvalitě záleží

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I když zvolíte správnou velikost, ještě nemáte vyhráno. Nekvalitní podprsenky jsou vyrobeny z levných materiálů a po několika použití z nich vylézají kostice, které se zařezávají do kůže. O materiálech, které nenechají vaši pokožku dýchat a mohou tak způsobovat nejeden kožní problém ani nemluvě. Při výběru podprsenky tedy kvalitu rozhodně nezanedbejte. A nemyslete si, že kvalitní prádlo rovná se drahé – přesvědčit se můžete na Astratex.cz!

Další články

Načítám