Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a bývalá finalistka Miss ČR Romana Pavelková (40) má už příští týden termín porodu a v devátém měsíci stihla ještě nafotit snímky, které jí nezapomenutelnou část jejího života budou navždy připomínat.

"Kdybych řekla, že je těhotenství pohodička, tak bych nebyla zcela upřímná, ale pravdou je, že jsem si tuto kapitolu života užívala po svém. Neomezovala jsem se ani v jídle ani v mlsání, nechala jsem se rozmazlovat od manžela a užívala si chvíle, kdy jsem cítila, že o sobě dává miminko vědět. To je opravdu něco nepopsatelně krásného, tedy pokud vás zrovna nekope do močového měchýře nebo pod žebra. " řekla Super.cz Romana, která si na porodní sál ponese patnáct kilo navíc.

Romana s manželem se těší na syna, který dostane jméno Maxmilian. Chtěla vyhovět manželovi, který si přál Milana, ale Romana z toho rozhodně nadšená nebyla. Tak vymyslela kompromis.

Už příští týden má termín porodu. "Ačkoliv to bylo skvělé období, musím popravě přiznat, že se už moc těším, až se můj život vrátí do původních kolejí. I když s prckem už nebude nic jako dříve, ale to nevadí, protože to bude ještě mnohem lepší," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám