Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Okamžiky plné hrůzy zažila modelka a moderátorka Hanka Mašlíková (41) v Tatrách. V panické úzkosti se nedokázala vyrovnat s jízdou na lanovce a z Lomnického sedla ji musel přítel vést doslova krok za krokem po kamenech.

„Nikdy jsem se výšek nebála, ale když jsme s přítelem vyjeli lanovkou na Skalnaté pleso a dál do Lomnického sedla, které leží asi dva tisíce dvě stě metrů nad mořem, dostala jsem panický strach jet zase sedačkou dolů. Nikdo by mě tam v tu chvíli nedostal. A tak jsme šli s Andrém na vlastní riziko dolů skoro po skalách pěšky," vzpomíná na krušné chvilky Hanka.

K pobytu ve Vysokých Tatrách ji přiměl po nedávném zkolabování a pobytu v nemocnici na kapačkách přítel André Reinders. „S přítelem jsme hodně sportovně založení, a tak jsme chtěli vyjet spíše do hor než k moři. Vždycky jsme jezdili do Rakouska, v Tatrách jsme byli poprvé a úplně jsme se do nich zamilovali. Naše dovolená tak byla hodně o sportu a turistice. Je tu opravdu spoustu možností na aktivní vyžití," říká Mašlíková, které okamžiky hrůzy na lanovce prý rozhodně v návratu do Tater nezabrání.

Zamilovaný pár otestoval kvůli regeneraci také wellness centrum v hotelu v Tatranské Lomnici. „Většinou volím moderní hotely, ale tento secesní hotel na nás dýchl klidem a pohodou," vzpomíná Hanka, která v bikinách oslnila snad každého Slováka. Nyní se chce kromě moderátorské práce naplno pustit do aktualizace sportovního webu.

„Chceme s přítelem, aby byl náš portál neustále aktuální a přibývaly novinky. Zaměřujeme se na zdravý životní styl, výživu, správné cvičení. Nyní budeme fotit a točit další videa," dodává známá modelka. S cestováním však ještě nekončí. V srpnu se Hana Mašlíková chystá ještě do Rakouska, kde André každoročně pořádá sportovní kempy.

Reklama

Další články

Načítám