Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Líbilo by se vám, kdyby to u vás doma vypadalo jako v sídle Drew Barrymore či Lady Gaga, ale trpíte nedostatkem financí? Žádný problém! Všechny níže uvedené produkty totiž právě teď můžete zakoupit s fantastickou 50% slevou – stačí v košíku zadat kód LETO50. Tak neváhejte a pořiďte si nábytek či bytové doplňky, které vám bude každá návštěva jen tiše závidět. Inspirujte se u…

Drew Barrymore

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Drew je známá tím, že se vyžívá v šílených komediích. Má ale i další slabost – miluje vintage styl. Už ve vstupní hale jejího domu tak lze obdivovat úchvatnou černou komodu či staré kožené kufry.

Lady Gaga

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přemýšlíte o tom, že byste si udělali venkovní posezení? Pak byste ho mohli pojmout podobně jako Lady Gaga – tzn. coby venkovní obývák. Budete k tomu potřebovat krb, křesla, pohovky a industriální konferenční stůl.

Kim Kardashian

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli máte rádi stejně jako Kim přírodní, klasické a dřevem provoněné místnosti, které i ten nejnáročnější den po návratu domů promění v harmonickou atmosféru plnou klidu, nezapomínejte na vhodné kousky nábytku. Ideální do velké chodby nebo předsíně je pohodlná lavice, kterou můžete ozdobit párem polštářků a dekou.

Jodie Foster

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Terasa či balkon je úžasné posezení pro horké letní večery. Kromě deky a sklenky vína byste neměli zapomínat ani na dekorativní a romantické svíčky a světýlka. Kombinace kovu a skla vypadá úžasně. Značka IB Laursen nabízí mnoho kuchyňských doplňků, svítilen, ale i stylové vázy. Tyto skvělé produkty se hodí jak na balkon, tak do interiéru.

Ozzy Osbourne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do vstupních prostor, ale i koupelen, ložnic a chodeb patřila vždy zrcadla. Každý z nás nějaké doma máme, ale ne všichni už máme odvahu zvolit extravagantní rám, který by se do našeho interiéru hodil a ozdobil místnost tak, jak to umí málokterý doplněk. Buďte odvážní a pořiďte si domů jedno z krásných zrcadel.

Další články

Načítám