Hlavní obsah
Článek

Martin Písařík se nám pochlubil další svou dovedností. Kromě hraní, navrhování oblečení a...tak dále je také způsobilý plavit se po mořích. A právě na vodě trávil dovolenou.

„Udělal jsem si zkoušky na loď. Už je to nějaká doba, co se můžu plavit po Čechách. Teď mám ale konečně taky povolení na moře,“ pochlubil se herec, jenž se letos vydal do Chorvatska vyzkoušet nabyté znalosti v praxi.

„Vyzkoušel jsem si tu zodpovědnost. Už vím, co to obnáší, když trochu fouká. Mám před tím velkej respekt. Budu se teď snažit dostat na vodu co nejčastěji,“ řekl Písařík. Na palubě s ním byla přítelkyně a dva kamarádi. Syna Patrika jim zatím hlídali babička s dědou.

„Nikdo z nich takhle na moři předtím nebyl. Musel jsem je předtím zaškolit, protože posádka musí pomáhat při manévrech s lodí, hlavně v přístavech. Dělal jsem důležitýho,“ smál se herec, který už je zpět a diváci jej mohou vídat na Hradě v rámci Shakespearovských slavností.

„K tomu jsem dostal hezkou roli v novém filmu, bude to parafráze na Starce na chmelu. Nezpívám tam, i když to celé bude laděné do muzikálu,“ dodal Písařík.

Reklama

Další články

Načítám