Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by si nepamatoval na komediální hit Bláznivá dovolená z roku 1983, kde si hlavní role manželů střihli Chevy Chase a Beverly D’Angelo. Právě tato dvojice nechybí ani ve stejnojmenném, ale zbrusu novém pokračování, které se dostane i do českých kin, a to zhruba za měsíc. Tentokrát se do popředí dostává nová generace rodiny Griswoldů. O sympatického Chaseho s nestárnoucí kolegyní D’Angelo však fanoušci slavné série ochuzeni nebudou.

Historie se tak trochu opakuje. I již dospělý syn této legendární dvojky Rusty Griswold (Ed Helms) se pokusí posílit rodinná pouta výletem po Americe, kam vezme svou ženu Debbie (Christinu Applegate) a jejich dva syny. Vrcholem cesty přitom bude návštěva rodinného oblíbeného ‚zábavního parku‘ Walley World.

Na pondělní premiéře ve Westwoodu Chevy Chase ani Beverly D’Angelo nemohli chybět. Herec přijel dokonce i s mírným pohybovým omezením - se zafixovanou rukou.

Reklama

Další články

Načítám