Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli je Kim Kardashian poměrně malá a již od mládí je obdařena pořádnými ženskými křivkami,  které se v modelingu příliš „nenosí“, její mladičká sestra Kendall Nicole Jenner má postavu přesně splňující přísná kritéria módního průmyslu. Patnáctiletá Kendall, kterou se sestrami Kardashianovými spojuje stejná matka, má navíc překrásnou tvář a na modelku ideální výšku 180 centimetrů. Není divu, že i přes svůj nízký věk má za sebou již řadu focení a kampaní.

Její slavnější sestry Kim, Kourtney a Khloe Kardashianovy spojuje s Kendall jejich matka Kris Jenner. Ta se s movitým americkým advokátem Robertem Kardashianem rozvedla v roce 1990. O rok později si vzala šampióna v desetiboji z Olympijských her v Montrealu 1976 Bruce Jennera, s nímž má kromě krásné Kendall ještě třináctiletou Kylie Kristen, která se už rovněž začíná věnovat modelingu.

Kendall Jenner se do povědomí veřejnosti dostala díky reality show Keeping Up with the Kardashians. Následně podepsala smlouvu s agenturou Wilhelmina Models. Objevila se v magazínu pro teenagery TeenProm, kde předváděla módu, zároveň nafotila kampaň jaro/léto 2011 pro Marca Clarka či Sherri Hill a nově také řadu plavek Pirouette pro rok 2012 australské návrhářky Leah Madden.

Reklama

Další články

Načítám