Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Už to málem vypadalo, že ještě před pár měsíci nejslavnější televizní celebrita Česka Ladislav Hruška (46), který zcela nečekaně na vrcholu popularity odešel z Novy, zůstane televizně na ocet. Ve finále je ale vše jinak! Důvěryhodný zdroj z Primy, který by raději spáchal sebevraždu, než aby byl jmenován, Super.cz prozradil, že z Ládíka bude nejen kuchtík, ale i kutil. „Jeho pořad má nahradit Receptář Přemka Podlahy,“ tvrdí.

„Poběží od konce srpna v neděli v pravé poledne, ještě před Gondíky a Pohlreichem, Láďa rozhodně bude zase experimentovat, a nejen v kuchyni, ale i co se kutilství týče. Má zajímavý odlehčený projev, který se divákům líbí, a tak jsme rádi, že se k nám vrací (Hruška byl před Novou na Primě standardním reportérem – pozn. red.). Dohodli jsme se s ním rychle, neměl žádné extrémní požadavky,“ tvrdí práskač. Sama Prima si chtěla pecku nechat až na příští týden na tiskovku k podzimnímu vysílacímu schématu, tímto se jí omlouváme za to, že jí měníme plány.

„Dopisuju teď kuchařku, kterou budu vydávat na podzim, o tomhle vážně nic nevím,“ divil se docela důvěryhodně Hruška, když jsme se ho na jeho nové angažmá zeptali. Nemít tak spolehlivý zdroj, skoro bychom mu uvěřili. Zkrátka drží basu se svou staronovou televizní stanicí.

Původně se spekulovalo o tom, že by Hruška na Primě mohl vytvořit údernou dvojici právě se Zdeňkem Pohlreichem (66), jenže ten má na něj takovou averzi, že by radši začal dávat k jídlům shnilou zeleninovou oblohu, než aby se s ním spolčil.

Kdo podle vás u diváků uspěje víc?
Ladislav Hruška
94,8 %
Jeho náhradník na Nově František Nyklas
5,2 %
Celkem hlasovalo 15641 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám