Hlavní obsah
Článek

Herce Lukáše Jůzu znají diváci seriálu Ulice jako Romana, jehož dějová linka se významně střetla s Patricií Solaříkovou alias Terezou, které, ač zadaný, popletl hlavu. Ve skutečnosti je však herec dle vlastních slov ‚nejlepším manželem na světě‘ a otcem dvou holčiček.

Lukáš Jůza je nejen hercem, ale rovněž spisovatelem. Napsal Pohádky kejklíře Kiliána, za dětského autora se ale nepokládá. „To je náhoda, ty pohádky se mi jen podařilo dotáhnout do konce a podařilo se je udat v nakladatelství,“ uvedl v talk show Na baru.

„Mám ale rozepsáno i plno ‚dospělých‘ věcí, jen nemám čas to dokončit. Ten čas si hledám a píšu dál a nekončím a jednou určitě něco napíšu i pro dospělé. Můj cíl v nejbližší době je vydat sbírku poezie,“ nastínil spisovatelské ambice. Psát chtěl přitom už jako malý kluk, stejně tak hrát.

Dá se tedy říct, že co se profese týče, splnil se mu sen. Šťastný je i v soukromém životě, je ženatý a nedávno mu manželka Petra porodila druhou dceru. „S druhým dítětem člověk zjistí, že nemá čas už na nic kolem,“ smál se.

Reklama

Další články

Načítám