Hlavní obsah
Článek

Reality show Keeping Up with the Kardashians už diváky nezajímá. Sestry Kardashianovy a Jennerovy zastínil jejich (ne)vlastní otec, který je v USA televizní celebritou číslo jedna.

Vyčpělý televizní pořad sledující slávychtivou rodinu už nemá čím překvapit, protože její nejvýznamnější člen(ka) přišel s vlastním formátem. Poté, co se Bruce Jenner proměnil v Caitlyn Jenner (74), natočil reality show I Am Cait, která je pro publikum mnohem emotivnější než zbytečné problémy oblé Kim a jejích sester.

Transgenderová bytost s ženskou identitou a vizáží si pozornost užívá stejně jako její příbuzní a před kamerami neváhá odhalit svou neupravenou tvář i dojemné historky. Bruce sice do své proměny údajně investoval závratné čtyři milióny dolarů (100 miliónů korun), ale ani na Caitlyn, která je dílem plastických chirurgů, není po ránu moc hezký pohled.

Člověk bojující o své skutečná já v televizi dokonce přiznal, že pomýšlel na sebevraždu. „Držela jsem zbraň a říkala jsem si, že vše ukončím, už nebude více bolesti a utrpení. Můj život byl plný temných okamžiků,“ dojala Caitlyn diváky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám