Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak jsme již několikrát informovali, Daniela Šinkorová (51) poslední dobou čelí narážkám na to, že zhubla až moc radikálně. Sama si to nemyslí, herečka a zpěvačka, která momentálně září například v muzikálu Mamma Mia!, tvrdí, že jen poslouchá své tělo. Super.cz nyní prozradila, že radikální váhový úbytek jí přinesl nejen mnoho fanoušků, ale i sprostých kritiků, navíc ji stál neuvěřitelné množství peněz!

„Když mě lidé vidí na televizní obrazovce, říkají si, že vypadám normálně. Až když mě vidí v civilu, pak teprve zjistí, že jsem možná zhubla,“ řekla nám Daniela na soustředění Muže roku 2015 v Novém Městě nad Metují.

A přidala, že jí chodí množství emailů. Některé bohužel nepatří mezi ty lichotivé. „Mám jich hodně pozitivních od ženských mého věku. Ptají se, jak se mi to povedlo. Radí se se mnou a hledají povzbuzení, těm se snažím odepisovat. Přišly ale i emaily, které byly naprosto nenávistné. Píší, co jsem si to dovolila takhle zhubnout, jak takhle vůbec mohu vylézt na jeviště, co jsem to se sebou provedla, že je to úplně šílené. Nebudu to rozvádět, ale takových lidí je mi fakt líto,“ svěřila se Super.cz Šinkorová na akci Davida Novotného.

Ta si nehraje na kolegyni MUDr. Kateřiny Cajthamlové a všem zájemkyním o rady říká, že každý je jiný a že by měly poslouchat své tělo. A sama už ví, že každý, kdo hodně zhubne, bude muset sáhnout hluboko do kapsy kvůli obměně šatníku.

„Stálo mě to strašně peněz. Obměnila jsem úplně celý šatník, protože jsem zhubla o dvě až tři velikosti. Nosila jsem čtyřicítku či osmatřicítku, teď mám velikost 36 nebo 34. Ale mám novou skříň, kde na mě všechno staré oblečení čeká. Bůh ví, jak to bude za další dva roky,“ dodává Daniela Šinkorová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám