Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednatřicetiletá Khloé Kardashian to mezi ostatními sestrami nikdy neměla snadné. Se svou urostlou 178 centimetrů vysokou postavou vypadala vedle mrňavých Kim a Kourtney vždy mnohem statnější. O nejmladších Kylie a Kendall ani nemluvě. Jenže Khloé šla do sebe a veškeré své tělesné přebytky každodenním posilováním buď shodila, nebo přeměnila ve svalovinu. I proto si ji možná na obálku nejnovějšího čísla vybral magazín Complex.

Aktuální formu ovšem Kardashiance mnozí nechtějí uvěřit. I proto nejspíš reakce nebyly takové, jaké si za své úsilí představovala. Všem anonymním internetovým kritikům tak Khloé poslala údajně neretušovanou verzi fotografie, která se objevila uvnitř čísla, a to pěkně v porovnání vedle sebe. A rozdíl je vskutku minimální, však posuďte sami.

„Tohle je pro všechny ty ‚hejtry‘ tam venku,“ vzkázala kritikům rozhodně Khloé. „Fotka nalevo je neretušovaná přímo z foťáku. Napravo je upravená verze. Ano, pokožka je hladší a stíny jsou pryč, ale pořád si myslím, že nalevo vypadám dobře i se všemi vadami,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám