Hlavní obsah
Článek

Britská topmodelka Kate Moss si v posledních týdnech užívá života dosytosti. Poté, co se před vrátila s manželem Jamie Hincem ze svatební cesty, střídala jednu party za druhou a ještě evidentně nevyšla z dovolenkového rytmu. V těchto dnech Kate relaxuje spolu s přáteli, manželem a dcerou Lilou na jihu Francie v Saint Tropez. A energie má modelka na rozdávání. Opalování totiž střídala se skoky do vody a zdržovat se oblékáním vrchního dílu plavek považovala za zbytečnost. Šipku sice z jachty do moře nepředvedla, ale i tak se dá ocenit, že jen opatrně neslezla po schůdkách.

Přestože se na provizorním skokánku modelka ještě odrazila do výšky a ladně padala do moře, její příprava na seskok byla poměrně legrační. Celou dobu při rozběhu si totiž držela nos a působila velmi soustředěně.

Kate nebyla jediná z dam na palubě, která se rozhodla sundat horní díl plavek. I přes přítomnost několika vrstevníků malé Lily Grace si téměř všechny přítomné ženy chtěly opálit horní polovinu těla kompletně. Známá pařmenka Kate si pak ještě nemohla nechat ujít návštěvu věhlasného podniku Club 55, kde si s přáteli užila další zábavy a tance.

Sedmatřicetiletá modelka se nedávno vrátila z Austrálie, kde doprovázela svého manžela, kytaristu skupiny The Kills, na turné Down Under. Dvojice se vzala 1. července v Cotswolds a svatba je vyšla na více než 27 miliónů korun. O pár dní později se společně vydali na svatební cestu, kde projeli nejzajímavější místa světa včetně Alžírska, Karibiku, Thajska či západoafrického Mali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám