Hlavní obsah
Článek

Rodinu Petra Jandy (81) čeká akční léto plné cestování. Sotva se rodinka vzpamatovala z velkolepé slavnosti, kterou každý rok pořádá na zahradě svého domu na Propasti, už začíná balit kufry. „Jedeme na Mallorku. Jedeme jen my čtyři. Budeme u moře, žádný telefon, žádná práce, na to se moc těším,” prozradila nám rockerova o čtyřicet let mladší manželka Alice Jandová.

Po rodinné dovolené si pak manželé dopřejí cestu do zahraničí jen ve dvou. „Plánujeme, že na konci října vyrazíme na týden do San Franciska. Doufám, že nám to vyjde,” popisuje Alice plány na dovolenou, kterou by měla poprvé strávit bez svých dcer. „Anežka to zvládne levou zadní, byla už jednou na škole v přírodě, ale mám trošku obavy o Rozinku, ona je takový mamánek, je na mně závislá. Je to ale až za tři měsíce, to ty děti budou zase jiné,” míní Alice.

Nebude to čistě odpočinková dovolená, frontman kapely Olympic ji spojí s prací. „Manžel by tam měl hrát na ambasádě. Vyřizuje si taky pracovní vízum, bez kterého tam nechce jet,” říká Jandová, která by do San Franciska vyrazila už podruhé v životě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám