Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letní svatební boom pokračuje. V červenci se v Česku a na Slovensku uskutečnilo hned několik prominentních svateb a tento trend dál pokračuje. Už včera jsme informovali, že od víkendu je v chomoutu také Radúz Mácha. Ten pojal za manželku svou kolegyni z Národního divadla, baletku Martu Drastíkovou.

Divadelní a seriálový herec a držitelka ceny Thálie nám poskytli oficiální fotky ze svatby. „Sobotní svatbu jsme si oba moc užili. Naše rodina i kamarádi pro nás přichystali skvělý program, takže se tancovalo a pilo až do rána, jak je na Valašsku zvykem," říká Radúz.

Manželé Máchovi se drží tradice, a tak krátce po svatbě vyrážejí na líbánky - dnes odlétají do Thajska. „Přípravy byly náročné, takže se těšíme na odpočinek u moře, kam právě míříme," potvrzuje herec známý ze seriálu Cesty domů.

Svatba byla docela nečekaná a začalo se spekulovat, že dvojice čeká miminko. Na toto téma se herec odmítl vyjádřit, ale na svatebních fotkách můžete sami zapátrat, jestli na tomto šprochu není pravdy trochu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám