Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a modelka Karolína Krézlová (36) opustila Prahu a odstěhovala se do švédského Stockholmu. Ještě před odletem stihla s fotografkou Miou Mirrelli nafotit sexy fotky v plavkách pro módní obchod v pražských Vršovicích, který vlastní její rodina.

Nyní už si Karolína plavky moc neužije. Odstěhovala se do Stockholmu, kde zrovna nádherné počasí toto léto nepanuje. "Momentálně je bohužel nejchladnější léto za posledních 200 let," řekla Super.cz Karolína.

Proč se odstěhovala zrovna do Švédska? „Dřív jsem žila ve Španělsku, na Maltě, chvíli v New Yorku a dlouho jsem hledala místo, kde by se mi opravdu líbilo, a Stockholm je perfektní. Přihlásila jsem se tady do školy, chodím na castingy a řeším práci. Chtěla jsem zemi s dobrou životní úrovní, bezpečnou, kde se domluvím v pohodě anglicky. Itálie, Řecko, Španělsko jsou bez peněz, v Paříži si bez francouzštiny neškrtnu, Londýn je uspěchaný, Švédsko je kromě té zimy ve všem perfektní. Nemusím řešit ani pracovní víza, a když člověk pracuje, může chodit do školy zdarma. A jsou tu nádherní kluci,“ prozrazuje Karolína.

Do Čech už se vrací jen za prací a zatím netuší, zda se někdy natrvalo vrátí. „Chci se trošku uklidnit a usadit a Stockholm, pokud neumrznu, je pro mě ideální. A co se týče té zimy, životní styl a úroveň jsou tu takové, že každý létá v zimě na měsíc pryč do tepla,“ dodala zpěvačka a modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám