Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a návrhářka Tereza Zimová se po šestiletém vztahu rozešla s přítelem, podnikatelem Jaroslavem Haštavou. Pár se před dvěma roky zasnoubil, ale k svatbě už nedojde. Důvod rozchodu nechce modelka komentovat, ale rozhodně nepoužila klasické rozchodové klišé slavných dam: rozešli jsme se jako přátelé.

"Ano, s Jardou už nejsme spolu. To je vše, co k tomu chci říct," řekla Super.cz Zimová, která se odstěhovala z Uhříněvsi, kde společně žili, do bytu na pražských Vinohradech, kde to má blízko do svého obchodu s módou, který před skoro rokem otevřela.

Pravidlo, že změna účesu je u žen průvodcem změn životních, platí i u Terezy, které nikdo neřekne jinak než Reza. Víc jak půl roku měla vlasy úplně nakrátko, nyní je z ní zase dlouhovláska. Nechala si vlasy naplést. A rozhodně je to změna k lepšímu. Doufejme, že jí nové vlasy přinesou také štěstí a  třeba novou velkou lásku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám