Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pokud se modelky vymlouvají, že mateřské povinnosti nelze skloubit s profesionální kariérou, měly by si vzít příklad z Natalie Vodianové (42). Tato původem ruská kráska zvládá péči o čtyři děti i pózování ve spodním prádle.

Ve světě modelingu je Natalia opravdu unikátem. Málokdo totiž zpozoroval, že si stačila už čtyřikrát odskočit do porodnice. Rodačka z města Nižnij Novgorod se totiž může pochlubit dokonalou postavou, na níž opakované těhotenství nezanechalo žádné stopy.

Natalia je sice zasloužilou matkou, ale díky nevinné dívčí tváři snese srovnání s konkurentkami, které ve svém oboru dělají teprve první krůčky. V nejnovější kampani na spodní prádlo ruská bohyně opět předvedla, že je i po čtyřech porodech stále lákavým zbožím.

Poprvé se Vodianova maminkou stala už ve svých devatenácti letech, kdy porodila syna Lucase (13). Netrvalo dlouho a na svět přišli i Neva (9) a Viktor (7). Po odloučení od otce svých tří dětí Justina Portmana se Natalia seznámila s Antoinem Arnaultem, s nímž se loni v květnu dočkala syna Maxima.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám