Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Každý, kdo v druhé polovině 90. let zavítal na diskotéku, neunikl ploužáku Un-Break My Heart, který byl nejhranějším hitem roku 1996. Jeho interpretka Toni Braxton (47) je stále hudebně činná, ale její křivky se výrazně proměnily.

Populární americká r´n´b zpěvačka se na hudební scéně zjevila už v roce 1993, ale zásadní průlom přišel až s jejím druhým albem Secrets, které se rozšířilo do celého světa. Z Toni Braxton se stala hvězda srovnatelná s Madonnou, která během své kariéry posbírala sedm cen Grammy.

S dalšími nahrávkami sice Toni dřívější úspěch nezopakovala, ale ve svém žánru stále patří k nejvýraznějším umělkyním. Zpěvačka, která se výrazně zapsala do hudební historie, v minulosti kromě sametového hlasu bodovala i ladnou postavou, již předvedla i v televizní taneční soutěži Dancing with the Stars.

Odvážné outfity jsou stále součástí jejího šatníku, ale Toni Braxton už bohužel nemá tak sexy siluetu jako v minulosti. Maminka třináctiletého Denima a dvanáctiletého Diezela se sice stále může pochlubit pevnou postavou, ale v porovnání s jejími staršími snímky nelze přehlédnout, že se její míry proměnily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám