Hlavní obsah
Článek

Málokterá žena si může dovolit v den svých 46. narozenin obléknout vyzývavý outfit, v němž by vynikl sebemenší tělesný nedostatek. Jennifer Lopez (54) je však zázrakem přírody a úspěšně bojuje s přibývajícím věkem.

Na vrcholu se atraktivní zpěvačka a herečka drží už od roku 1999, kdy vydala debutové album On the 6 s hitem If You Had My Love. Za 16 let se toho na vzhledu Jennifer Lopez příliš nezměnilo. Stačila se dvakrát rozvést, zasnoubit se s Benem Affleckem (51) a porodit dvojčata Maxe a Emme (7), ale vypadá pořád stejně dokonale jako v minulém tisíciletí.

Jennifer Lopez na své tělesné přednosti upozornila na narozeninové oslavě, jejíž hosté se nestačili divit, že už jí táhne na padesát. Popová diva svůj věk popřela odvážnými průsvitnými šaty, pod něž bylo nemyslitelné vzít si podprsenku i kalhotky.

Dvojnásobná maminka si ovšem takovou provokaci stále může dovolit. Důkazem toho, že své zbraně umí zúročit na jedničku, je navrátivší se milenec Casper Smart (28), s nímž na oslavě opět tvořila zamilovaný pár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám