Hlavní obsah
Článek

Většina Evropanů vyráží na Floridu v zimě, když je tady ošklivo a tam vládnou příjemné letní teploty. Dara Rolins (51) ale nikdy nejde s davem, a tak nikoho nepřekvapí, že právě dovádí v zemi zaslíbené za velkou louží.

Popová diva vyrazila na Floridu se svou dcerou Laurou a pravděpodobně ona, dítě školou povinné, bude tím důvodem, proč se dovolená uskutečnila o letních prázdninách. „Jsme na velmi tradiční rodinné dovolené. Poté, co byla Lola s Matějem na vodě, tak se mnou jela na trochu jinou dovolenou na Miami,” říká Dara.

Dara a Laura nemusejí pobývat v nějakém předraženém hotelu na South Beach, ale užívají si pohostinného rodinného prostředí. Využily totiž pozvání bývalé sportovní moderátorky Jany Adamcové, která tam má s manželem Jiřím, známým režisérem, nemovitost. I ta se ukázala v plavkách a je na co koukat. „Janičku znám sto let a Jasmínka je kámoška Laury,” vysvětluje zpěvačka vzájemné vazby.

Po návratu z Floridy bude Rolins pokračovat v dovolenkové jízdě. Zpěvačka vyrazí s partnerem Patrikem „Rytmusem“ Vrbovským (47) do Francie. „Laura si do konce prázdnin ještě stoprocentně užije tátu,” prozradila nám Dara Rolins.

Reklama

Další články

Načítám