Hlavní obsah
Článek

Kam se poděla ta úžasná postava, kterou Lindsay Lohan oplývala ještě před třemi lety během pózování do Playboye? Herečka se v něm převtělila do Marilyn Monroe a odhalila křivky, nad kterými uznale pokyvovali i ti nejnáročnější fajnšmekři a výtisk s Lindsay na titulce se vyprodal během jediného víkendu. O to překvapivější je pohled na Lohan v bikinách během její poslední dovolené na Mykonosu.

I když dnes devětadvacetiletá převážně dětská filmová hvězda z filmů jako Past na rodiče nebo Mezi námi děvčaty nešetřila selfíčky, kde hrála prim její půvabná tvář, s pevností křivek už to bylo horší. Asi nejžalostnější pohled je přitom na hereččino téměř neexistující pozadí. Výsledný dojem nezachránil ani kraťáskový střih spodního dílu plavek.

Lohan má za sebou několik odvykacích kúr kvůli závislostem na alkoholu a drogách. Zároveň se jí nevyhnuly problémy se zákonem. Figurovala zde přitom řada faktorů jako krádeže, velké dluhy či napadení. V roce 2011 jí soud nařídil absolvovat 120 hodin veřejně prospěšných prací, několik dní strávila i za mřížemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám