Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Příběh legendární zpěvačky Whitney Houston (†48) byl velmi smutný už kvůli její nečekané smrti. Poté, co nešťastným způsobem skonala i její dvaadvacetiletá dcera Bobbi Kristina Brown, patří k tomu nejbolestivějšímu, co kdy světový šoubyznys zaznamenal.

Bobbi Kristina ukončila svůj život za podivných okolností, stejně jako její slavná matka. Whitney se v únoru roku 2012 pod vlivem kokainu utopila ve vaně a stejný způsob odchodu z našeho světa si letos v lednu zvolila i zpěvaččina dcera. Přítel Nick Gordon ovšem objevil její bezvládné tělo a Bobbi putovala do nemocnice, kde půl roku setrvala v kómatu. Rodina se slzami v očích vyhlížela její úmrtí, protože bylo velmi nepravděpodobné, že by se její stav zlepšil.

V galerii si můžete připomenout šťastné okamžiky, kdy Whitney Houston pózovala s dcerou, která byla jejím jediným potomkem. Život s legendární zpěvačkou a Bobbym Brownem pro ni však nikdy nebyl jednoduchý, protože oba její rodiče propadli drogám.

Zatímco Whitney za závislost zaplatila životem, její exmanžel se v roce 2012 oženil s producentkou Alicií Etheredge, s níž si pořídil další dvě děti. Kromě šestiletého Cassiuse tak Bobbi měla i nevlastní sestřičku Bodhi. Ta ale na svět přišla teprve před třemi týdny, kdy už byla dcera Houston a Browna v kómatu.

Reklama

Další články

Načítám