Hlavní obsah
Článek

Součástí letních koncertů populární televizní relace Good Morning America vysílané každé ráno na stanici ABC už od roku 1975 se v pátek stala i americká hvězda první velikosti Nicki Minaj (41), kterou jste jistě díky jejím nezaměnitelným tvarům bezpečně poznali. Na pódiu Rumsey Playfield zazpívala pod širým nebem tisícům fanoušků, kteří se na ni přijeli podívat do newyorského Central Parku.

Interpretka takových hitů jako Super Bass, Starships nebo Anaconda se opět vybavila dráždivým oblečkem, kterým dokonale upozornila na to, co má na sobě nejraději. A že toho v jejím případě není málo.

Rodačka z Trinidadu a Tobaga by to ovšem s pěstováním stále většího pozadí už nemusela tak přehánět. Přeci jen souměrnost je to, co dělá ženskou postavu lákavou pro opačné pohlaví. Ideální dvoutřetinový podíl pasu vůči bokům ovšem u Nicki nehrozí. Zpěvaččin rozdíl mezi oběma veličinami musí být v centimetrech určitě mnohem větší. Netradiční poměr ovšem s velkou pravděpodobností není dílem přírody ani tvrdé dřiny v posilovně, ale zásluhou plastických chirurgů, kteří údajně zpěvaččiny hýždě obdařili implantáty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám