Hlavní obsah
Článek

Nikol Švantnerová (31) se chová, jako by ji náhlá sláva po vítězství v České Miss 2015 nijak nezasáhla. Nevypadá nafoukaně, je přátelská, popovídá si s každým. Před naší kamerou šla do plavek a upřímně nám vyprávěla i o stinných stránkách popularity. Muži jí posílají sprosťárny, na které se ji snaží sbalit. Mrkněte na video!

Nikol jsme potkali na soustředění soutěže Muž roku 2015 Davida Novotného. Její kluk, fotbalista Jakub Hora, jí žádné kázání, aby se chovala jako slušná dívka, prý předem nedával.

„U nás to takhle nefunguje. Mohu si dělat, co chci. Přítel doufá, že budu dělat jen to, co je v rámci mezí. Samozřejmě žárlí, ale kdyby žárlil nezdravě, nemůžeme spolu vůbec být, měl by totiž mnoho důvodů k žárlivosti. Takže tady klidně řeknu, když se mi někdo bude líbit, nevidím na tom nic špatného,“ říká vysoká kráska.

Té se po vítězství ozvalo už mnoho mužských celebrit, vše prý ale bylo v normálu. Horší už to bylo s některými zamilovanými fanoušky. „Zarážejí mě občas lidé, když mi posílají nahé fotky a sprosté věci, snaží se mi volat a tak. To už je moc. Přítel to chtěl řešit, ale to jsem odmítla, nemám to ráda. Umím se zařídit sama,“ tvrdí rázně.

Švantnerová už dostala také hodně nabídek od bohatých pánů, kteří asi měli představu, že si její náklonnost mohou koupit třeba za dovolenou.

„Asi vědí, jaká jsem, nemají šanci mě na to nalákat. Odmalička si vydělávám sama na sebe, takové věci nepotřebuju k životu. Když něco takového přijde, hodně rychle to odpálkuju. Lidé se mě bojí a já jsem za to vlastně ráda,“ dodala královna krásy v Novém Městě nad Metují.

Reklama

Další články

Načítám