Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Znovu bláznivě zamilovaná zpěvačka Mariah Carey (54) se na Instagramu pochlubila novým kouskem, který jistě zaujme čestné místo v její šperkovnici. Dostala jej od svého milence Jamese Packera (47), který rozhodně není žádná držgrešle. Od miliardáře jeho formátu se sice dalo očekávat něco dražšího, ale takový dárek musel překvapit i samotnou Carey. Osmnáctikarátové diamantové srdce jej totiž podle zahraničních médií vyšlo na půl miliónu dolarů, tedy na více než 12 miliónů korun.

Pětačtyřicetiletá hudební stálice byla obdarována ve středu večer před jejím vystoupením v lasvegaském Caesars Palace Colosseum a není divu, že se o svou radost musela podělit s fanoušky hned druhý den ráno.

Během vystoupení přitom Mariah svůj hit Hero věnovala právě Packerovi. Ti jejich lásku před veřejností přestali skrývat teprve před pár týdny. Carey však stále není definitivně rozvedená s komikem a moderátorem Nickem Cannonem, s nímž má čtyřletá dvojčata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám