Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka České Miss, modelka Veronika Kašáková na sobě poslední rok pořádně makala. Změnila jídelníček, začala pořádně cvičit a výsledky se dostavily. I když už na Miss se mohla chlubit krásnou postavou, nyní je na tom ještě o hodně lépe.

Vypracované štíhlé bříško předvedla i na párty, která se nesla ve stylu hippies. S bratrem Karlem Kašákem se pořádně sladili, pomohla jim Veroniky kamarádka stylistka. "Zakrylo se to, co má a bříško jsme ukázali. Pracuju na sobě, tak snad je to znát, " řekla Super.cz s úsměvem Kašáková.

Její bratr sice tělo neukázal, za to si za ucho dal atrapu marihuanové cigarety. "K té době to patří. Myslím, že se to k outfitu hodí, vypadá to dobře, " řekl nám její bratr. "Móda a myšlení, mír, to bylo hezký. To je mi sympatický, máme k tomu kladný vztah, šedesátá léta musela být fajn," říká Veronika.

Oba dva vyrůstali v dětském domově. Veronika přiznává, že i tam marihuana byla oblíbená. "Taky to tam frčelo," usmívá se. Její bratr ale dodává, že i kvůli jejich mamince, která s drogami měla problémy, k nim dobrý vztah nemají. "V dětství to běželo v pozadí, proto k tomu nemáme sklony. Mluvím o raném dětství, kdy jsme ještě nebyli v domově. Čím dál od toho, tím lépe. Člověk neví, co to s ním udělá," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám