Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tahle proměna se opravdu povedla. Když jsme viděli krátkovlasou brunetku s obřími vnadami, i my jsme si dlouho kladli otázku, o koho jde. Poznáte vy slavnou českou modelku, která zabodovala ve světové soutěži krásy, parádně tančí a hotový z ní byl i Justin Timberlake?

Miss World Taťána Kuchařová (36) si zahrála jednu z hlavních rolí v připravovaném videoklipu k písni Identity svého přítele Ondřeje Brzobohatého (41). A právě identitu jí Ondřej, který ke klipu napsal scénář a sám si ho i režíroval, změnil parádně.

V klipu se Taťána změní hned několikrát. ,,Natáčení bylo dvoudenní a pro všechny, včetně mě, celkem náročné a to také díky všem těm převlekům a rolím. Já jich tam mám požehnaně. Kolikrát jsme jeli některé záběry jak se říká na "první dobrou", což chce maximální nasazení a koncentraci. Jednou jsem za drsňačku a punk girl, elegoš lady ze 60. let. nebo dokonce za černošku alá sedmdesátky. Pro nás všechny to byla ohromná zábava a nemůžeme se dočkat výsledku. Myslím, že bude skvělý. Já osobně jsem se pořádně v těch rolích vyřádila. Moc mě to bavilo." prozradila Kuchařová, která si léto užívá s přítelem a do práce se pohrne až v září.

Chystá společně s její nadací Krása pomoci i velký hudební festival Play Fair na podporu projektů pro nemocné a osamělé seniory v Hradci Králové. Také ji čeká pracovní cesta do Šanghaje a New Yorku.

Reklama

Další články

Načítám