Hlavní obsah
Článek

Je to hrdina! Petr Krejczy alias Pity, který se zúčastnil druhé řady šmírovací reality show VyVolení (dříve vystupoval jako travesty umělec, skvěle napodoboval například Lucii Bílou a Ilonu Csákovou), ve středu zabránil bezprostřednímu ohrožení staršího muže! Patrně duševně narušená žena se mu svěřila s tím, že se chystá ubodat svého manžela. Bývalý televizní soutěžící vzal hrozbu vážně a zalarmoval policii!

„Něco takového se stalo, ale nezlobte se, mám zakázáno o tom mluvit,“ řekl Super.cz sám Pity, naštěstí jeho kamarádky zdaleka nepatří mezi méně upovídané dámy, a tak nám vše zatepla naprášily.

„Ve středu měl na kosmetiku objednanou klientku a ta mu jen tak mezi řečí řekla, že se nechá zkrášlit a pak dojde domů a zavraždí manžela. Pityho to strašně rozhodilo, začal dokonce brečet. Líčila mu i takové detaily jako jaké druhy nožů si na to pořídila. Neříkala to v legraci, proto zavolal sto padesát osmičku. Policisté mu pak poděkovali, že jejímu muži asi skutečně zachránil život,“ tvrdí známí televizní exhvězdičky.

Podle informací Super.cz dáma skončila na psychiatrii v Praze na Karlově náměstí. Málem tam měl namířeno ale i Pity, který se s děsivým zážitkem těžce vyrovnává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám