Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ukrajina a Rusko jsou pravděpodobně největšími producenty živoucích Barbie a Kenů na světě. Po dobře známé Valerii Lukyanové a její kamarádce Alině Kovalevské či jejich teprve sedmnáctileté krajance z Ukrajiny Lolitě Richi je tu další lidská panenka, tentokrát z Moskvy. Jmenuje se Tatyana Tuzova, je jí osmadvacet let a živí ji zpívání a především její podoba s Barbie. Ano, čtete správně, Tatyana totiž v přestrojení za ‚pravou od Mattela‘ obráží dětské párty a oslavy narozenin se svým růžovým autíčkem.

„Miluji práci panenky Barbie. Kena ale moc nemusím. Vždycky jsem měla ráda Barbie a vše kolem ní, ale nikdy mě moc nezajímal Ken,“ prozradila Tatyana s tím, že by mezi muži takový ‚plastikový‘ typ nehledala.

„Nevypadá jako muž, je hrozně zženštilý. Možná to zní drsně, ale takhle to vnímám, muži by neměli vypadat jako Kenové. Mají být velcí, silní a nerozmazlení,“ dodala platinová blondýnka, jež je prý v současnosti štíhlejší, než bývala jako školačka.

„Bylo mi dvanáct, když jsem dostala svou první Barbie a hned jsem si řekla, že takhle by žena měla vypadat,“ nebojí se přiznat Tatyana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám