Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ať už nás příroda obdařila ňadry jakékoliv velikosti, všechny řešíme ty stejné problémy. Podprsenka prosvítá pod průsvitným oblečením. Její švy se proznačují pod těsnými topy. Nejen v horkých dnech se pod podprsenkou potíme a zdobí nás nevkusné skvrny od potu. Bohužel si málokterá z nás může dovolit vyrazit ven bez prádla, a tak jsme se s těmito nešvary pokorně smířily. Co když jsme nemusely?

Lehká a pohodlná, vhodná pro celodenní nošení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka MAIA 4D Soft Control je vyrobena z unikátního termoresponzivního materiálu, který reaguje na tělesnou teplotu a vytvaruje se přesně podle vašich křivek. Splyne tak s liniemi těla a díky hladkým košíčkům nebude po podprsence ani stopy. I když obléknete opravdu obepnutý top. Košíčky jsou měkké, příjemné a velmi lehké – podprsenka tak bude nejen téměř neviditelná pro vaše okolí, ale nebudete o ní celý den vědět ani vy. Lehká, prodyšná, krásná – co víc si přát?

Pro všechny velikosti prsou. A konečně bez pocení!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Protože problémy s pocením a nepadnoucí podprsenkou trápí především ženy s většími ňadry, pořídíte podprsenku MAIA 4D Soft Control i ve větších velikostech. Díky svým unikátním vlastnostem se dokonale přizpůsobí vašim křivkám a rozhodně se v ní nezpotíte. Materiál košíčků je speciálně vyrobený tak, aby nezvyšoval tělesnou teplotu a zabránil tak pocení. Výsledkem je komfort a dokonalý tvar prsou.

Pro každou příležitost. Opravdu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Abyste si mohla dokonalý komfort užívat opravdu kdykoliv, pořídíte podprsenku MAIA 4D Soft Control hned ve třech praktických barvách. V něžné sněhově bílé, svůdné černé a praktické tělové barvě – ta je ideální pod bílé či průsvitné oblečení, splyne totiž s barvou vaší pleti. Ke všem třem barvám navíc pořídíte také ladící kalhotky. Ale pozor – jakmile podprsenku MAIA 4D jednou obléknete, s ničím jiným už se nespokojíte.

Další články

Načítám