Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jsou šťastně zadané, paradoxně jedna má za manžela exchotě té druhé, ale přesto si obě užívaly přízně dvanáctky nabušených borců! Moderátorky Eva Decastelo (45) a Štěpánka Decastelo (45) se objevily na soustředění letošního ročníku Muže roku Davida Novotného a na společné focení s chlapci si vzaly úbory, za které by je jejich partneři patrně poslali do kláštera!

Alespoň minimálně Eva Decastelo, kterou sice zájem mladých mužů ucházejících se o titul nejhezčího Čecha těší, unisono ale dodává, že má nejlepšího muže pod sluncem, takže by nepodlehla, si vzala plavky, za které by se nemusela stydět žádná vyzývavá dívka.

Naopak Štěpánka, která se pyšní bujnějším poprsím, jako by dostala od kamarádky nakázáno, aby ji nezastínila, si vzala decentnější model, který však nezabránil tomu, aby důrazně naznačil, že když se stála fronta na prsa, neprošla jen bez zájmu okolo.

„René je sice nejskvělejší chlap na světě, ale co bych to byla za ženskou, kdybych se nechtěla klukům, kteří by za pár let mohli být pomalu mými syny, líbit?“ vtipkovala Eva Decastelo v Novém Městě nad Metují.

Související témata:
Nové Město nad Metují

Reklama

Další články

Načítám