Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem léta Britney Spears (42) překvapila oznámením o rozchodu s hudebním producentem Charliem Ebersolem (32). Ten se zdál být ideálním parťákem i k jejím synům Seanovi a Jaydenovi, ale jen co si chlapci na náhradního tatínka stihli zvyknout, řekl si pár po osmi měsících sbohem. Zpěvačku ovšem krach dalšího vztahu už z míry nevyvádí. Raději odjede na dovolenou s jedinými dvěma chlapy na světě, kteří ji nikdy nezklamou...

Kde jinde zapomenout na veškeré chmury než na Havaji. Právě tam Britney se syny, které si pořídila během bouřlivého manželství s Kevinem Federlinem, vyrazila. Na Instagramu sdílela i pár snímků, z nichž pochopitelně nejvíc zaujal ten v plavkách.

Věčná dietářka a horlivá návštěvnice posiloven, bojující s jo-jo efektem, která má ovšem slabost pro ‚dobroty‘ z fast-foodu, je podle britského Daily Mailu momentálně dokonce v takové formě, že by ji s klidným srdcem mohl otisknout plavkový Sports Illustrated na své titulce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám